Este clar că viitorul pc pe care îl voi cumpăra, dacă îmi voi mai permite, va fi un all-in-one desktop. Deocamdată sunt scumpe față de ceea ce oferă dar în timp lucrurile se vor stabiliza și performanțele acestora vor fi similare cu ale laptopurilor.
Îmi plac pentru că oferă acces facil către internet, display de proporții și cel mai important – mă scapă de cabluri arătând foarte bine pe un birou. Acum mi-a căzut privirea pe un nou venit de la Sony – Vaio J. Să vă prezint rapid ce ascunde acest monitor:
– ecran touchscreen de 21,5 inch (1080p);
– blu-ray player;
– Wi-Fi, bluetooth;
– sistem de operare Windows 7;
– placă video Nvidia GeForce;
– webcam integrat și până la 8 Gb memorie ram.
– procesor Intel Core.
Prețul pentru versiunea de bază va fi de 900 dolari iar în Europa se va transforma, nu știu de ce dar așa se întâmpla la toate, în 900 euro.

Categorii: sony

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.