Telefoane Mobile

Evident că mă refer la Sony Ericsson ce la ora actuală se află pe locul 6 în rândul producătorilor de telefoane mobile. Nu și-au găsit drumul și chiar de curând, CEO-ul lor spunea că acum le pare rău că nu au luat în serios lansarea iPhone din 2007. Cel mai așteptat model al lor este Sony Ericsson Xperia Duo – primul lor telefon dual-core despre care nu se știu prea multe în acest moment.

Sony Ericsson a apărut în 2001 și Sony deține 50%, Ericsson 50%. Sony se gândește să devină unic acționar și probabil că va dispărea și terminologia Ericsson din numele telefoanelor lor mobile.

Zvonul vine de la publicația americană WallStreet Journal și are logică dacă vedem ultimele acțiuni ale japonezilor. Au lansat Tablet S și P sub logo propriu. Ambițiilor lor sunt mari și mai ales că Sony Ericsson a fost prinsă oarecum pe picior greșit de invazia smartphone-urilor din ultima perioadă de timp.

În imaginea de mai sus aveți un smartphone atipic orientat spre partea de gaming – Sony Ericsson Xperia Play. Cel mai puternic smartphone al Sony Ericsson este Xperia Arc S ce-l găsiți fără semnarea unui contract la 1.899 lei.

Sursa: online.wsj.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.