Telefoane Mobile

IFA Berlin este una dintre cele mai mari expoziţii de electronice şi electrocasnice din lume, anul acesta evenimentul urmând a avea loc în perioada 6 – 11 septembrie. În cadrul ediţiei ce va începe peste 4 zile vor fi anunţate şi câteva smartphone-uri interesante, unul dintre ele urmând a fi Sony Xperia 2.

Informaţiile actuale susţin că acest device va fi prezentat în deschiderea IFA Berlin 2019 şi anume pe 5 septembrie. Sony Xperia 2 (dacă se va numi astfel) vine ca un upgrade normal al modelului Sony Xperia 1 anunţat în cadrul MWC Barcelona 2019, însă această actualizare priveşte mai mult zona hardware, deoarece din punct de vedere estetic nu par a fi mari diferenţe între cele două terminale (doar camerele foto de pe spate par a fi poziţionate diferit, nimic mai mult).

Pentru Sony Xperia 2 ne aşteptăm la un ecran de 6.1 inci cu rezoluţie 4K şi aspect 21:9, un procesor Qualcomm Snapdragon 855 de tip octa-core, minim 6 GB RAM, minim 128 GB spaţiu de stocare, o cameră foto triplă cu 3 senzori a câte 12 Megapixeli fiecare (principal, ultra-wide şi telephoto) şi o baterie de 3330 mAh.

Sper totuşi ca Sony să ne surprindă cu ceva, să aducă acel “wow” de care au nevoie de atâta amar de vreme, să iasă în faţă şi să se laude cu nu ştiu ce caracteristică inedită, să facă orice, doar să demonstreze că sunt Sony şi pot mai mult decât mediocritate pe piaţa telefoanelor inteligente.

Sursa: fonearena.com

Categorii: sony

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.