Telefoane Mobile

Sony prezintă un nou smartphone cu Android, de data aceasta cu Android 4.1 Jelly Bean. Urmează a debuta din primul trimestru al lui 2013. Specificațiile hardware sunt bune pentru un telefon de buget.

Aduce un display TFT de 3.5 inch cu rezoluție 320×480 pixeli, procesor Qualcomm MSM7227A single core la 1 GHz, Adreno 200 GPU, 512 MB RAM, 4 GB spațiu de stocare, microSD de până la 32 GB, 3G cu viteze de până la 7.2 Mbps,  Wi-Fi b/g/n, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 2.1, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS.

Camera foto dispune de 3.15 Megapixeli, fără LED flash. Bateria lui Sony Xperia E este de 1530 mAh, 116 gr. și 11 mm grosime.

Sunt incluse aplicații pentru monitorizarea traficului de date, opțiuni pentru a mări autonomia smartphone-ului și tehnologia xLOUD pentru un sound de  calitate. Nu s-a specificat prețul pe plan local sau măcar estimativ la nivel local. Cred că se va poziționa sub 1000 de lei.

Variantele single sim vine în culorile alb, negru și roz. Xperia E dual-sim debutează pe negru și auriu.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.