Smartphone

Nokia completează seria de telefoane Lumia cu Windows Phone 8. Lumia 920 pentru segmentul de top, Lumia 820 în categoria middle-level și Lumia 620 adresat în special tinerilor și merge spre segmentul low-cost, promite o experiență Windows Phone 8 fără compromis și un design elaborat.

Să vedem care-i sunt specificațiile tehnice:

– display de 3.8 inch cu rezoluție 480×800 pixeli;
procesor Qualcomm Snapdragon S4 dual-core la 1 GHz, 512 MB RAM, 8 GB spațiu de stocare, 7 GB în cloud via SkyDrive și microSD slot de până la 64 GB;
– Windows Phone 8;
3G cu viteze de download de până la 21 Mbps, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, bluetooth 3.0, microUSB, jack de 3.5 mm, GPS;
– cameră foto principală de 5 Megapixeli cu LED flash și cameră frontală de 0.3 Megapixeli;
– baterie de 1300 mAh, 127 gr. și 11 mm grosime.

Ce aduce în plus față de alte telefoane?

O nouă tehnică de culoare denumită dual-shot, adaugă un al doilea strat de policarbonat ce poate fi transparent sau translucid și cu o serie de texturi. Se oferă șapte carcase interschimbabile. Asta-l  va face cu siguranță să fie pe  placul tinerilor ce vor să-și asorteze telefonul la accesoriile din dotare.

Prețul său este de 249 dolari, fără semnarea unui contract.

Declarațiile oficiale:

Oamenii pot face mai mult cu lucrurile pe care le iubesc, atunci când aleg un dispozitiv mobil cu  procesor Qualcomm Snapdragon“, a declarat Enrico Salvatori, Președinte, Qualcomm Europa. Procesorul Snapdragon S4 Plus este inima terminalului Nokia Lumia 620, astfel încât utilizatorii pot face multitasking, streaming HD şi pot partaja conţinut la viteze super-rapide.”

Continuăm să implementăm strategia noastră de a atinge noi audienţe şi noi pieţe“, a spus Jo Harlow, Executive Vice President, Nokia Smart Devices.“Cu design-ul său inovator, cel mai recent software WP8 şi experienţele marca Nokia, precum lentilele Nokia, Nokia Maps şi Nokia Music, Nokia Lumia 620 este un smartphone foarte competitiv la un preţ accesibil“.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.