Smartphone

În cadrul MWC 2014 a fost anunțat și Sony Xperia M2. Telefonul urmează să fie listat în variante single și dual-sim. Specificațiile sale îl încadrează mai degrabă la granița dintre mid-range și low-cost.

Specificații detaliate pentru Sony Xperia M2:

– display TFT de 4.8 inch cu rezoluție 540×960 pixeli, rezistent la zgârieturi;

– procesor Qualcomm Snapdragon 400 quad-core la 1.2 GHz pe ARM Cortex-A7, Adreno 305, 1 GB RAM, 8 GB spațiu de stocare și slot pentru microSD de până la 32 GB;

– Android 4.3 Jelly Bean;

– 3G cu viteze de până la 21 Mbps în download, Wi-Fi a/b/g/n, dual-band, Wi-Fi direct, DLNA, Wi-Fi hotspot, bluetooth 4.0, NFC, microUSB, USB on-the-go, USB host, A-GPS și GLONASS, radio FM cu RDS;

– 8 Megapixeli, autofocus, LED flash, filmează la 1080p, cameră frontală;

– baterie de 2300 mAh, 148 gr. și 8.6 mm grosime.

Ca design ai spune că este un Xperia Z2 care coboară de la 5.2 inch la 4.8 inch. Păstrează formele rectangulare, linii drepte. Spatele este îmbrăcat în sticlă și adună amprentele într-un ritm alert. Totuși, dă impresia de telefon din categoria premium și nu de smartphone poziționat în zona mid-range.

Rulează Android 4.3 Jelly Bean și nu am găsit informații legate de un eventual update la Android 4.4 KitKat. Ar fi fost de bun augur să meargă direct cu 4.4 KitKat, mai ales că Xperia M2 dorește a rivaliza cu Motorola Moto G.

Mai multe detalii legate de Sony Xperia M2:

Câteva fotografii cu Sony Xperia M2:

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.