Telefoane Mobile

Sony rămâne în continuare unul dintre cei mai serioşi producători de smartphone-uri, chiar dacă vânzările nu le permit accederea într-un top 10 producători la nivel mondial. Prin seriozitate mă refer la suportul software oferit, cât şi la calitatea telefoanelor.

Deşi din ce în ce mai retrasă, Sony mai iese din când în când din zona sa de confort prin lansarea de device-uri mai mult sau mai puţin interesante. Următorul terminal pe listă pare a fi Sony Xperia XA3, un smartphone mid-range cu trăsături clasice Sony, ecran cu aspect 18:9, deci fără breton, cameră foto duală pe spate, jack audio de 3.5 mm şi posibile difuzoare stereo. Toate aceste caracteristici reies din primele randări 3D ale telefonului.

La capitolul dotări hardware, se pare că Sony Xperia XA3 va dispune de un ecran de 5.9 inci cu rezoluţie de 2160 x 1080 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 660 de tip octa-core cu Adreno 512 GPU şi 6 GB memorie RAM. Ca sistem de operare vom regăsi noul Android 9.0 Pie, iar dimensiunile se vor opri la 155.7 x 68.3 x 8.4 mm.

Este clar că Sony doreşte să facă o notă discordantă de restul pieţei şi continuă să creadă în design-ul său propriu, unul cu unghiuri drepte şi un puternic caracter masculin.

Sursa: mysmartprice.com

Categorii: sony

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.