Telefoane Mobile

În data de 30 august Sony va susţine o conferinţă de presă în cadrul IFA Berlin 2018. Se pare că principala noutate a producătorului japonez pentru acest eveniment se numeşte Sony Xperia XZ3, flagship ce se anunţă destul de interesant.

Smartphone-ul ar putea integra un ecran 5.7 inci cu rezoluţie FulHD+ şi aspect 18:9, procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 845, 6 GB RAM, 64 / 128 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 19 megapixeli, cameră frontală de 13 megapixeli, baterie de 3240 mAh cu Quick Charge 3.0, 10.1 mm grosime, 183 grame greutate şi Android 8.1 Oreo ca sistem de operare.

Avem şi o posibilă imagine cu acest smartphone, iar prin intermediul acesteia ni se confirmă camera foto cu un singur senzor, construcţia metalică tip unibody, ecranul fără breton şi design-ul atipic în stilul Sony.

Sunt şanse mari să vedem o versiune de Sony Xperia XZ3 cu cameră foto duală, însă aceasta va fi lansată ceva mai târziu ca Sony Xperia XZ3 Premium.

Din păcate Sony continuă să nu convingă, iar prin strategia actuală compania nu dovedeşte că şi-ar dori o revenire în top.

Sursa: mysmartprice.com