Smartphone

Sony pregătește lansarea lui Xperia Z3 în cadrul IFA Berlin 2014. Evleaks a furnizat primele detalii în ce privește specificațiile hardware. Pare a fi mai degrabă o evoluție față de Sony Xperia Z2 și în niciun caz o revoluție în ce privește datele tehnice integrate.

Sony Xperia Z3 ar dispune de un display de 5.15 inch cu rezoluție la 1080p, Qualcomm Snapdragon 801, 3 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare. Rulează Android 4.4.4 KitKat. Grosimea smartphone-ului Xperia Z3 s-ar opri la doar 7 mm, rezultat notabil pentru un smartphone de top. Camera principală ar fi de 20.7 Megapixeli și cameră frontală de 2.1 Megapixeli.

Mă aștept ca Sony să aducă Xperia Z3 la un preț bun. Altfel nu-l văd a rezista concurenței formată din telefoane în genul lui LG G3, Xiaomi Mi-4, OnePlus One etc.

Sursa: Evleaks.at

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.