Smartphone

HTC One M8 este unul dintre cele mai frumoase telefoane Android. Mai multe detalii legate de flagship-ul taiwanez găsiți în review-ul complet. Îl găsiți și în oferta operatorilor telecom, de la Cosmote și Digi Mobil până la Orange și Vodafone.

1. Cosmote 

2799 lei, fără semnarea unui contract.

1499 lei cu Cosmote Free L pe 2 ani de zile. Cosmote Free L = 31 euro pe lună, 1 GB trafic de date cu viteze de până la 75 Mbps și nelimitat la 64 kbps, NELIMITAT la SMS-uri în rețea, SMS-uri naționale, minute în Romtelecom, minute în rețea, minute naționale și internaționale în Zona 1

2. Digi Mobil 

2811 lei, fără semnarea unui contract.

Avans de 710 lei + 12 rate a câte 175 lei + Digi Mobil Optim Nelimitat la 5 euro sau oricare alt abonament din oferta Digi Mobil. RCS-RDS preferă să ofere telefoanele în 3, 6 sau 12 rate față de abordarea celorlalți operatori telecom care în funcție de valoare abonamentului merg pe plata unui avans mai mic sau mai mare.

3. Orange 

575 euro / 2530 lei, la liber.

309 euro / 1360 lei cu Pantera 31 ce impune plata a 31 euro pe lună și oferă 700 de minute internaționale pe fix și mobil, minute naționale nelimitate, SMS-uri naționale nelimitate, 3 GB trafic de date la viteze de până la 75 Mbps, 500 MB în roaming, 10 GB spațiu de stocare în Orange Cloud, Orange TV Go etc.

4. Vodafone

648 euro / 2852 lei, cu plata integrală.

319 euro / 1403 lei cu RED 25, 25 euro pe lună, nelimitat la minute și SMS-uri în orice rețea, 500 de minute internaționale pe mobil în roaming, 1.5 GB trafic de date, Zonga pe 2 ani de zile, TV Premium prin Seenow pe 2 ani de zile, 15 GB în Vodafone Cloud.

Mai multe detalii despre costurile generate, în tabel:

HTC-One-M8-Cosmote-Digi-Mobil-Orange-Vodafone

Da. Sunt diferențe majore între Digi Mobil și ofertele Cosmote, Orange și Vodafone. La fidelizare / loializare etc s-ar putea să primiți oferte personalizate, mai interesante decât abonamentele listate pe site-urile fiecărui operator în parte.

La Digi Mobil trebuie să aștepți după smartphone, de la câteva zile și până la câteva săptămâni și spre a beneficia de oferta de mai sus trebuie să fii abonat al serviciilor de cablu TV și internet, pe când la restul operatorilor telecom nu sunt aceste restricții. Acoperirea operatorilor telecom mai vechi este mai vastă și sunt oferite viteze mai mari la traficul de date. Abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat costă doar 5 euro pe lună și nu include SMS-urile naționale nelimitate.

Pentru mai multe detalii aveți linkurile cu informații suplimentare.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.