Software

Sony a început să ofere update la Android 5.0 Lollipop pentru Xperia Z3 și Xperia Z3 Compact. Update-ul spre cel mai nou software al Google se face în mod treptat, pe regiuni. Utilizatorii de Xperia Z3 și Z3 Compact din țările nordice și baltice au primit notificarea disponibilității lui 5.0 Lollipop.

5.0 Lollipop aduce limbajul de design Material L, noi teme și wallpapere, zona de notificări și ecranul de blocare / deblocare sunt redesenate, Android for Work ce contribuie la un plus de productivitate. Se promite și o autonomie mai buna prin Project Volta.

În următoarele 2 – 3 săptămânii ar trebui ca Android 5.0 Lollipop să fie oferit pe toate telefoanele Xperia Z3 & Xperia Z3 Compact.

Sony Xperia Z3 este un smartphone apreciat pentru designul său, rezistența la contactul cu apa și praful, rezultatele oferite de camera de 20.7 Megapixeli, autonomie.

Sony Xperia Z3 Compact a ajuns a fi unul dintre puținele telefoane de top din universul Android cu display situat sub 4.7 inch / 4.6 inch ca să fiu mai concis, hardware identic cu cel de pe Xperia Z3 și implicit aceleași beneficii.

Sursa: SonyMobile.com

Categorii: android
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.