Hardware

Samsung a prezentat un nou SSD extern – T3, folosește tehnologiile Samsung Vertical NAND și SSD TurboWrite. Se adresează profesioniștilor ce au nevoie să transfere fișiere de dimensiuni mari în regim de mare viteză. 

Câteva informații legate de cel mai nou SSD extern al companiei sud-coreene:

  • capacitate de stocare de 250 GB, 500 GB, 1 TB și 2 TB;
  • viteze de până la 450 MB/s pe USB 3.1;
  • 50 de gr. și suportă forțe de până la 1500G, suportă căderi de până la 2 metri înălțime;
  • Thermal Guard – protecție la supraîncăzlire;
  • garanție de 3 ani.

Începe a fi disponibil din februarie 2016 în SUA, China, Coreea plus piețe din Europa, inclusiv țara noastră. Prețurile nu au fost specificate.

SSD-Samsung-T3

Declarație oficială:

„După lansarea de succes a modelului SSD portabil T1 în 2015, am adus îmbunătățiri semnificative pentru T3 ținând cont de feedback-ul și nevoile utilizatorilor noștri, printre care se numără cu precădere creatori de conținut și profesioniști din zona de business”, spune Un-Soo Kim, vicepreședinte senior Brand Product Marketing, Memory Business în cadrul Samsung Electronics. „Astfel, T3 oferă performanța, capacitatea de stocare și durabilitatea așteptate de la un asemenea dispozitiv adaptat stilului de viață modern care implică multă mobilitate, fără însă a compromite design-ul și securitatea. Este noua unitate externă de stocare pe care utilizatorii se pot baza în orice situație și în orice condiții.”

Categorii: hardware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.