Diverse

Stagii pe bune este un program al ASPI, acronim de la Asociația pentru Studenți și Profesioniști în IT&C. Trebuie să precizez că are o adresabilitate mai largă, nu doar pe nișa IT&C.

ASPI și-a propus să vină în ajutorul studenților care doresc pe perioada vacanței să câștige experiență în companii naționale și internaționale. Între companiile înscrise se află Bitdefender, Adobe, Ubisoft, 4PSA, Teamnet, Intel etc.

Înscrierea se face pe site-ul stagiipebune.ro.

Declarație oficială:

Experința în domeniul de lucru este foarte importantă, angajatorii mereu sunt atenți la ceea ce ai făcut în facultate, fie că vorbim de voluntariat sau orice activitate extracurriculară. Din experiența mea, un stagiu este oportunitatea ideală de a învăța mai mult, de a descoperi dacă este domeniul perfect pentru tine și, de ce nu, de a impresiona un viitor angajator cu interesul pentru domeniu”, a declarat Vlad Posea, project manager.

Categorii: anunturi-diverse
Tag-uri: BitDefender

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.