Telefoane Mobile

O sumă de reacţii a cuprins blogurile tech world wide după această declaraţie a CEO-ului Nokia, Stephen Elop. Nu a trecut prea mult de la prezentarea primului telefon cu MeeGo OS al companiei finlandeze. Reacţiile vizavi de N9 au fost pozitive şi puteţi citi impresiile mele – aici.

N9 aduce un hardware puternic, browserul se mişcă decent, efectul swipe este interesant, designul place, ş.a.m.d.

Totuşi, rămâne o întrebare. De ce să mai prezinţi un telefon dacă ştii că suportul pentru MeeGo este limitat?

Bănuiesc că se afla de mult în faza de concept şi au vrut să arate nivelul pe care Nokia îl atinsese. Către publicaţia finlandeză, Elop a motivat decizia prin faptul că Nokia cu Windows Phone 7 înregistrează un feedback mult mai puternic decât telefonul bazat pe Linux – MeeGo OS.

Poate că MeeGo va renaşte sub LG care pregăteşte o serie de telefoane şi tablete cu acest sistem de operare mobil. Păcat că Nokia nu a avut încredere în MeeGo. N9 a stârnit o sumă de reacţii pozitive la prezentarea de acum câteva zile. După această declaraţie a oficialului Nokia nu ştiu câte persoane vor mai decide să mizeze pe nonconformistul N9.

via

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.