Software

Studioul românesc Amber tocmai a lansat un joc horror pentru platforma Roblox – Secret Neighbor.

Secret Neighbor este un spin-off al popularei francize Hello Neighbor, dezvoltat de Amber alături de Hologryph și publisher-ul tinyBuild.

În Secret Neighbor, până la șase jucători pornesc într-o aventură multiplayer captivantă, în care explorează una dintre cele cinci hărți înșelătoare, iar pentru a evada, aceștia trebuie să facă rost de chei și să se folosească de abilitățile speciale ale fiecărui personaj pentru a obține victoria. Unul dintre jucători este desemnat întâmplător drept maleficul Mr. Peterson, ce poate fi deghizat în vecin, măcelar sau clovn.

Totuși, jocul nu se rezumă doar la povestea principală. Modul Brawl oferă o colecție de provocări multiplayer gratuite pentru toată echipa. Jucătorii trebuie să rămână ultimii în picioare în bătălii cu bulgări de zăpadă sau să participe la o vânătoare de obiecte. Jucătorii îl pot deghiza pe Mr. Peterson în copil sau chiar într-un scaun.

Odată ce acțiunea se încheie, jucătorii pot socializa, interacționa și organiza sesiuni în diferitele moduri accesibile din hub-ul Secret Neighbor. Fanii Hello Neighbor pot descoperi easter eggs și referințe la celelalte titluri ale francizei. Hub-ul este, de asemenea, mediul perfect pentru cosmeticele exclusive Hello Neighbor, pe care jucătorii le pot folosi în întreg universul Roblox.

Secret Neighbor este disponibil pe PC și pe telefoanele mobile, iar o versiune pentru Xbox va fi disponibilă în curând.