Synology DiskStation DS224+ si DS124 Hardware

Synology introduce noi soluții de stocare cu acces prin rețea recomandate pentru utilizatori casnici sau pentru companii mici. Cele două produse oferă instrumente complete pentru protejarea și gestionarea datelor importante, accesarea fișierelor de la distanță și monitorizarea proprietăților fizice, toate într-un format compact.

Synology DiskStation DS224+ este conceput pentru a fi o soluție versatilă pentru echipele de dimensiuni mici și medii, cu o unitate de redundanță a datelor într-o configurație RAID sau acces la două locașuri pentru stocare.

De la soluții de sincronizare între sisteme, la stocare hibridă și servicii de cloud public, DS224+ permite sincronizarea datelor în mai multe locații folosind o varietate de metode care susțin implementări diverse și globale.

Synology DiskStation DS124 a fost creat special pentru a ajuta proprietarii de afaceri mici să își sporească productivitatea prin consolidarea datelor. Aplicațiile mobile pentru Synology Photos și Synology Drive permit realizarea de copii de rezervă și sincronizarea fișierelor fără probleme.

Sincronizarea la cerere le oferă utilizatorilor posibilitatea de a descărca o mare parte din datele stocate local pe DS124, minimizând nevoia de upgrade-uri costisitoare de stocare pe laptopuri și stații de lucru.

Ambele NAS-uri pun la dispoziția utilizatorilor o multitudine de modalități de a face back-up datelor importante. Poți alege să faci back-up continuu sau manual la stațiile de lucru, laptopuri și dispozitive mobile, sau urmând un program de back-up creat de utilizator pe sistemele Windows și macOS.

Pentru un nivel sporit de protecție, pot fi create copii de rezervă ale folderelor, setărilor de sistem și pachetelor software stocate pe dispozitivul Synology, stocându-le în cloud, pe sisteme Synology secundare și pe dispozitive externe. În plus, utilizatorii pot crea instantanee punctuale ale datelor dispozitivului lor pentru o restaurare rapidă, care la rândul lor pot fi stocate local sau la distanță.

Synology DS224+ și DS124 vin cu suport pentru mai mult de 8.300 de camere IP și dispozitive ONVIF, prin sistemul de management video (VMS) Synology Surveillance Station. Astfel NAS-urile se transformă într-o platformă puternică de management și înregistrare.

Adăugarea înregistrării duble opționale la Synology C2 Surveillance permite stocarea imaginilor în cloud pentru un acces îmbunătățit de la distanță și ca o copie de rezervă suplimentară. Criptarea end-to-end protejează utilizatorii de cei care vor să se conecteze fraudulos.

Specificații pentru NAS-urile Synology DiskStation DS 224+ și DS124

Date tehnice

NAS
Synology DS224+Synology DS124
Sloturi HDD2 (SATA 2.5 sau 3.5 inch)1 (SATA 2.5 sau 3.5 inch)
ProcesorIntel Celeron J4125, 64-bit, quad-core la 2.0 GHz, cu 2.7 GHz în boostRealtek RTD1619B, 64-bit, quad-core la 1.7 GHz
Memorie (memorie maximă)2 GB (6 GB) DDR4 non-ECC1 GB DDR4 non-ECC
Porturi conectivitate2 x RJ-45 1 GbE LAN (cu suport Link Aggregation / Failover)
2 x USB-A 3.2 Gen1
1 x RJ-45 1 GbE LAN
2 x USB-A 32. Gen1
Consum (în utilizare)15W11W
Consum (idle)4.5W3.5W
Backup● PC și server (recuperare bare-metal, fișiere și dosare)
● VMware și Hyper-V VM-uri
● Microsoft 365 și Google Workspace
● Dispozitive mobile Synology NAS (recuperare bare-metal, dosare și configurare)
● PC
● Dispozitive mobile Synology NAS (dosare și configurare)
Număr maxim de camere IP2512
Suport BtrfsDaDa
Suport Synology High AvailabilityDaNu

Synology DiskStation DS224+ și DS124 sunt deja disponibile în țara noastră, în magazinele de specialitate.