Mio MiVue 955WD si MiVue 955W Foto si Video

Mio, compania ce se recomandă drept cel mai mare producător de camere auto de bord, anunță disponibilitatea a două noi modele – MiVue 955WD și MiVue 955W. Diferența dintre cele două este dată doar de faptul că Mio MiVue 955WD vine la pachet și cu o cameră pentru partea spate a mașinii. Specificațiile pentru camera față sunt aceleași la ambele modele.

Așadar, să vedem mai întâi cu ce se laudă camera ce se montează pe luneta mașinii. Are un senzor premium – Sony Starvis, poate capta la rezoluție maximă 2.5K și vine cu funcție de alertă a șoferului pentru momentele când vehiculul din spate este prea aproape.

Camera frontală filmează la rezoluție maximă 4K, deci ar trebui să ofere detalii din plin. Senzorul mare, de 1/1.8 inch, promite claritate înaltă și culori vii, iar lentilele de sticlă se pare că aduc o durabilitate crescută și un transfer mai ridicat al luminii. Apropo de asta, camera frontală Mio MiVue 955WD / 955W vine cu tehnologie Night Vision, ce ar produce clipuri mai luminoase în condiții de luminozitate scăzută.

Pe partea de conectivitate, Mio MiVue 955WD / 955W vine cu suport GPS și Wi-Fi. Camerele generează alerte pentru camerele de radar fixe din Europa, cu actualizare gratuită, vin cu o stație de andocare de tip QuickClick și unghi ajustabil, înregistrare permanentă cu modul parcare și un super-capacitor pentru condiții extreme.

MioMivue 955WD este deja disponibilă în marile magazine online din țara noastră la un preț recomandat de 1.449 RON, în timp ce MiVue 955W costă 1.099 RON.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.