Hardware

Cochetez cu ideea unui NAS de o bună perioadă de timp. S-au adunat câteva HDD-uri și SSD-uri externe, iar de găsit conținutul de care am nevoie a devenit o adevărată provocare. Synology DiskStation DS923+ se adresează celor ca mine, dar și companiilor mici.

Am extras câteva informații din comunicat:

➡️ stochează până la 50 TB în configurația compactă cu 4 bay-uri, dar ajunge până la 120 TB cu o unitate DX517;

➡️ opțiune de upgrade pentru rețeaua 10GbE, permite andocarea de unități SSD M.2 NVMe pentru o memorare rapidă în cache;

➡️ rulează sistemul de operare Synology DiskStation Manager;

➡️ accesul la tehnologia cloud hibridă Synology Hybrid Share ce stochează datele în cloud și păstrează fișierele accesate frecvent în cache-ul dispozitivului pentru o accesare rapidă prin LAN;

➡️ Active Backup de la Synology permite copierea și stocarea de date legate de infrastructura IT, VM-urile Hyper-V / VMWare, conturile Microsoft 365 și Google Workspace etc. Datele pot fi trimise în afară sediului pe un alt server sau serviciu cloud;

➡️ Surveillance Station transformă NAS-ul în sistem de gestionare video. Pot fi configurate până la 40 de camere, iar interfață este personalizabilă.

A ajuns în oferta partenerilor și distribuitorilor Synology din țara noastră. Mai multe detalii puteți consulta pe site-ul companiei.

Declarație oficială:

“DS923+ oferă utilizatorilor performanțe și capacități impresionante pentru dimensiunile sale”, a declarat Michael Wang, Product Manager Synology. “Având capacitatea de a scala cu ușurință stocarea și rețeaua, acesta se adaptează pe măsură ce nevoile dumneavoastră cresc.”

Categorii: hardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.