Am selectat 10 produse din oferta eMAG ce consider că sunt la un preț ok. Printre dispozitivele alese veți descoperi un espressor automat Saeco, un smartphone mid-range într-un combo interesant, un smartwatch Huawei ce stă bine la categoria sub 500 lei etc.

1. Cană filtrantă Aquaphor Smile👈🖱️

Are 2 cartușe incluse și a fost concepută spre a fi depozitată pe ușa frigiderului. Cartușul filtrant A5Mg îmbuntățește apa cu magneziu până la 30% din valoarea zilnic recomandată. Este filtrată și dedurizată apa potabilă prin fibrele AQUALEN din interiorul cartușului. Sunt eliminate din impurități, clor activ, metale grele și alte substanțe dăunătoare.

2. Huawei Watch GT2 de 46mm, Pebble Brown; 👈🖱️

Cel mai bun preț din istoricul de produs al aceste versiuni de Watch GT2 a fost 450 lei și acum îl găsiți cu 30 lei mai scump. Mi se pare a fi una dintre cele mai bune alegeri între smartwatch-urile cu preț de sub 500 lei. Are autonomie mare, notă bună din feedback-ul primit – 4.62 la peste 1300 review-uri, are difuzor integrat și a fost fabricat din materiale de bună calitate (sticlă în partea frontală, structură de rezistență din oțel inoxidabil, spate din ceramică).

3. Espressor automat Saeco Lirika; 👈🖱️

Cred că este unul dintre cele mai ieftine espressoare din oferta Saeco. Este capabil să prepare cafea, espresso, cappucino, caffe latte, macchiato etc. Integreză un sistem dedicat pentru cappucino, râșnița este ceramică și poate prepara 2 căști de cafea în același timp.

4. Încălzitor electric pentru cană; 👈🖱️

A început sezonul rece. Aseară a fost prima dată când am pornit centrală pe anul ăsta. O soluție precum cea de mai sus ar putea veni la fix. Easte conceput să mențină caldă o cană de cafea sau ceai. A primit și câteva evaluări, iar nota este foarte bună – 4.89.

5. ASUS TUF F15 cu NVIDIA GeForce RTX 3060; 👈🖱️

Punctele sale PRO sunt date de placa grafică NVIDIA GeForce RTX 3060, suportul a până la 32 GB memorie RAM de tip DDR4, procesor Intel Core i7-11800H cu 8 nuclee la 2.3 GHz ce urcă cu Turbo Boost la 4.6 GHz, conectivitatea asigurată de Wi-Fi ax, bluetooth 5.2, 1 x Thunderbolt 4, 3 x USB 3.2 Type-A Gen1, 1 x HDMI 2.0 etc.

6. Robot de aspirare Roborock Q7 Max+; 👈🖱️

 

 

Cred că este una dintre ofertele practicate de Black Friday ce a rămas în picioare și după 11 noiembrie. Easte un robot de aspirare cu stație de andocare ce are și recipient dedicat pentru praf. Discutăm despre un robot de aspirare din secțiunea premium. Poate fi o alegere inspirantă pentru cei ce au un buget de până în 3000 lei pentru un astfel de dispozitiv.

7. Rucsac laptop ASUS TUF pentru notebook-urile de 17 inci; 👈🖱️

Nu sunt neapărat un fan al acestui tip de rucsac, dar am văzut că sunt din ce în ce mai multe. Modelul de la ASUS primește notebook-uri cu diagonala de până la 17 inci și ar merge la fix cu laptopul descris mai sus, ce face parte din aceeași serie TUF. Exteriorul este hidrofug.

8. Set 2 becuri LED RGBW cu telecomandă; 👈🖱️

Reducerea este undeva în jur de 5 lei față de cât costă în mod normal. Se adresează celor ce caută un bec LED RGBW dimabil și cu telecomandă, cei ce nu-și doresc control de pe smartphone etc. Merg cumva pe simplitate în ce privește controlul, dar caută o sumedenie de funcții pe care să le activeze pe un bec LED.

9. Slow-cooker Star-Light; 👈🖱️

Este un fel de oală smart. Am văzut că unele modele încep ca preț și de la 50 – 60 lei. Include un vas ceramic detașabil, are funcție de păstrare la cald, capacitate de 6.5 litri și consum de 270W. Display-ul LED oferă posibilitatea de a seta durata programului de gătire.

10. Motorola Edge 30 Neo cu ceas Lenovo Clock 2 Blue; 👈🖱️

În pachet este inclus și acest ceas ce integrează și un pad de încărcare wireless. Acum nu știu cât ajută neapărat la încărcarea telefonului, Edge 30 Neo se alimentează la 68W pe fir și…, 5W în mod wireless.

Punctele PRO pentru Motorola Edge 30 Neo sunt date de display-ul P-OLED cu rată de refresh la 120Hz, camera de 64 Megapixeli cu OIS, 155 gr. și doar 7.8 mm în talie.

Bonus: Fashion Days are o selecție de produse cu cel mai bun preț din ultimele 365 de zile.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.