Nu am o părere prea bună despre laptopurile Toshiba dar poate că s-a umplat pe la această divizie din moment ce îşi permit acea garanţie pe viaţă pentru anumite modele (poate vă aduceţi aminte şi de gargara făcută pe această temă cu “incidentul” lui Badea cu notebookul de la emisiunea sa ce acum stă în suspans dacă mai intră în graficul de la Antena 3 din toamnă).

Dar acolo se lucrează şi la o tablet pc pe Android ce va ajunge să rivalizeze cu iPad, Streak sau Galaxy Tab.
Nu este cunoscut nici numele exact mergându-se pe mai multe variante printre care SmartPad sau Folio, Folio 100.
Detaliile tehnice ar fi următoarele:
– procesor Tegra 250 dual core de 1 Ghz;
– ecran de 10 inch ca la iPad cu rezoluţie 1024×600 pixeli;
– sistem de operare Android 2.2;
– 16 Gb pentru stocarea de fişiere şi upgrade de până la 32 Gb,  Wi-Fi b, g şi n, bluetooth, 3G;
– webcam de 1,3 Megapixeli, baterie de 1020 mAh, grosime de 14 mm.
via intomobile
Mai multe detalii se va şti după IFA Berlin ce începe pe 3 septembrie. Pe aceeaşi dată se vor ridica nelămuririle şi asupra Galaxy Tab.

Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.