A fost anunțată o tabletă Android. Se numește Oscal Pad 13, iar o parte din specificațiile sale le-ați descoperit încă din titlu.

Oscal Pad 13 este în etapa de precomandă prin oferta Aliexpress 🔗.

Care sunt specificațiile cheie pentru această tabletă cu preț de până în 900 lei?

Cele două variante de culoare în care va sosi Oscal Pad 13

🔵 display IPS de 10.1 inci cu rezoluție 1920 x 1200 pixeli cu suport Widevine L1 (Disney+, Prime Video, Hulu), trei moduri dedicate pentru protecția ochilor: Reading Mode, Night Light Mode și Dark Mode, suport pentru stylus, luminozitate de până la 350 nits și raport display / corp de 81%;

🔵 procesor Unisoc T606 de tip octa-core cu 2 x ARM Cortex-A75 la 1.6 GHz, 6 x ARM Cortex-A55 la 1.6 GHz, 8 GB memorie RAM și preia până la 6 GB RAM virtual din stocare, 256 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD de până la 1 TB;

🔵 DokeOS_P 3.0 dezvoltat pe Android 12;

🔵 13 Megapixeli cu LED flash și înregistrează materiale video la 1080p cu 30 fps, cameră frontală de 8 Megapixeli cu senzor Samsung S5K4H7,

🔵 baterie de 7680 mAh cu încărcare la 18W pe fir, 435 gr. și 7.6 mm în talie.

Sosește în două variante de culoare: Glacier Blue și Space Grey. Un alt element pe care l-aș menționa este că dispune de difuzoare stereo.

Detalii legate de sistemul de operare preinstalat

DokeOS_P 3.0 are un PC Mode pentru situațiile în care la tabletă sunt conectate mouse și tastatură. Ei spun și despre stylus pentru display, dar nu m-aș aștepta la unul care să impresioneze în mod deosebit. Tableta dispune de 2 aplicații preinstalate pentru el: Note App și Free Stylus.

Pot fi utilizate diverse accesorii: tastatură, mouse și stylus

La 8 – 900 lei prin oferta Aliexpress găsești fix produse precum Oscal Pad 13. Apreciez faptul că are atât de mult RAM și stocare, din echiparea de bază. Îmi dau seama că nu sunt neapărat cele mai noi tehnologii din domeniu, dar ajută procesorul să-și desfășoare treaba (browsing, YouTube, apeluri video, joculețe din Play Store etc).

Acest articol este susținut de către Blackview. 

Categorii: tablete

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.