Pachetele de internet fix și cablu TV sunt reunite sub denumirea LOVE în oferta Orange. La 68 lei primești internet fix cu viteze de până la 1800 Mbps în download și acces la peste 150 de canale TV.

Pentru o perioadă de timp am avut abonament de internet fix la Orange și livrau viteze destul de bune. Era un abonament gigabit, iar vitezele erau în jurul a 900 Mbps, dacă aș fi conectat router-ul direct la laptop. Pot să spun că internetul fix și cablul TV erau de bună calitate, iar numărul de canale în format HD era destul de mare. Eu sunt pasionat de Formula 1 și am testat la un moment dat un smart TV pe diagonală mare, iar nivelul detaliilor mi-a depășit așteptările.

În perioada respectivă era și vremea școlii online. Am putut să-mi desfășor lecțiile fără absolut nicio problemă. Nu mi s-a întâmplat ca internetul să nu funcționeze și să fiu pus într-o situație ciudată. Plus că mereu aveam o conexiune stabilă, chiar și dacă aș fi cerut video din partea tuturor participanților la call. Orange TV Go a fost o altă surpriză plăcută. Eram plecat în afara țării și am putut să urmăresc un meci al naționalei, dacă îmi amintesc corect. Mai erau câteva persoane interesate și 4 – 5 persoane trăgeam cu privirea la același ecran de smartphone, din când în când.

Când alegi o ofertă de internet fix și cablu TV trebuie să te gândești la nevoile întregii familii. De aceea aș recomanda de fiecare dată ca abonamentul ales să fie unul cu viteză de download și upload cât mai mare. Pentru că pur și simplu, vei accesa totul mai repede și cumva câștigi timp. La acest lucru s-a gândit și Orange când în oferta sa LOVE a adus și internet box cu Wi-Fi 6. Te scutește de o achiziție făcută în mod separat.

Am structurat 5 motive pentru care aș recomanda un pachet Orange Love denumit Fibră 2000 și TV Premium:

Detaliile ofertei Orange Love Fibră 2000 și TV Premium

  1. Fibră 2000 este un abonament de internet fix ce aduce viteze de până la 1800 Mbps în download și 940 Mbps în upload. Sunt valori pe care cred că oricine și le-ar dori. Avem o sumă de gadgeturi prin locuință, sunt mai multe smartphone-uri, laptopuri, obiecte conectate în smart home, smart TV-uri etc și fiecare este conectat la internet. O viteză cât mai mare adusă de un router bun face ca totul să funcționeze impecabil în locuință, de la smart TV-ul juniorului pe Roblox și până la sistemul Google Home cu 4 difuzoare din casă.
  2. Canale TV pentru toate preferințele. Sunt peste 150 de canale TV, iar 60 dintre ele sunt în format HD. Sunt acoperite o sumă de competiții, iar lista este formată din Premier League, Champions League, Superliga României, NBA, WRC, Formula 1, LaLiga Santander, Ligue 1. Personal, urmăresc Formula 1 aproape cu religiozitate, iar din când în când mai trag cu privirea la meciurile din Champions League, iar printre echipele românești îi urmăresc pe cei de la Rapid. Bunicul meu a lucrat la CFR, tata și fratele meu țin cu FCSB / Steaua, așa că eu am ales Rapidul de când eram de 5 – 6 ani.
  3. Bonificații bune incluse. În pachet vei primi slot CI+, TV Box HD și router Wi-Fi 6, instalarea serviciilor fixe se face fără taxă suplimentară. Poți alege pentru o reducere de 10 lei pentru o perioadă de 6 luni sau poți ajunge la o reducere de până la 300 euro în funcție de vechimea în rețea. Primești 5, 10 sau 15 euro / an în funcție de vechimea abonamentului de voce mobilă, internet fix sau cablu. Pot fi achiziționate smartphone-uri, console de gaming, televizoare sau dispozitive smart;
  4. PlayStation 5 Disc Edition la preț special. PS5 este cea mai bună consolă în momentul de față, iar Orange aduce un pachet special astfel încât dacă te încadrezi poți achiziționa PS5 Disc Edition la 10 euro / lună (reducere de 70 euro pentru cei ce folosesc un abonament Fiber 1000 sau Fiber 2000).
  5. Cea mai bună rețea de telefonie mobilă + unul dintre cele mai bune abonamente de internet fix din România + ofertă largă de canale TV = LOVE. Dacă ești abonat pe telefonia mobilă la Orange ești cumva obișnuit cu serviciile de bună calitate. Folosesc Orange în București și am semnal 5G în întreg orașul și vitezele depășesc de multe ori granița a 3 – 400 Mbps în download. Am uitat de trecerea de la date mobile spre internetul fix de acasă. Asta pentru că am internet mobil nelimitat în abonament, viteze mari și nu este chiar nicio diferență, uneori chiar se descurcă mai bine față de internetul fix ce trebuie să se împartă către o sumă de device-uri din locuință.

Puteți achiziționa PS5 în rate, direct la Orange

În funcție de zona geografică în care se află, abonații Orange din anumite localități din județele Harghita, Mureș, Maramureș, Satu Mare, Bihor și Sălaj beneficiază de oferte locale exclusive. Clienții din aceste zone pot afla mai multe informații de la reprezentantul lor zonal de vânzări. Vorbitorii de limba maghiară din aceste zone pot consulta și pagina dedicată de pe site-ul Orange: https://www.orange.ro/love/oferta-locala-hu/

Da. Mă gândesc serios să accesez Fibră 2000 și TV Premium. Trebuie să descopăr doar dacă sunt disponibile și în zona mea. Ar fi primul meu abonament de internet fix cu viteze de peste 1000 Mbps în download. Bineînțeles, că trebuie să am și un router pe măsură, capabil să primească peste 1 Gbps pe portul WAN.

Testez multe smartphone-uri, routere etc și m-ar ajuta un astfel de abonament spre a vedea vitezele atinse pe Wi-Fi 6, Wi-Fi 7 în unele cazuri. Plus că sunt de părere că nu strică niciodată un plus de viteză. Cum am spus și mai sus, am o sumedenie de gadgets conectate la internet, iar dacă share-ul se face dintr-un abonament cu viteză de download mai mare = viteză mai bună pentru toată lumea, dacă îmi permiteți o exprimare mai plastică.

Mai multe detalii despre pachetele LOVE de la Orange descoperiți aici – https://www.orange.ro/love/

Acest articol este susținut de către Orange. Opiniile exprimate aparțin autorului. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.