Tablete

În toamna anului trecut Realme lansa prima sa tabletă, modelul Realme Pad. Cu un preţ accesibil şi un hadware destul de echilibrat, Realme Pad a fost apreciată de utilizatori, iar vânzările nu au fost deloc rele.

Tableta ar urma să primească în vara acestui an un upgrade, o variantă mult mai puternică, una cu conectivitate 5G – Realme Pad 5G. Iată primele specificaţii hardware vehiculate:

  • ecran IPS LCD cu rezoluţie 2.5K+ şi rată de refresh de 120Hz;
  • procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 870 cu Adreno 650 GPU;
  • baterie de 8360 mAh cu încărcare rapidă;
  • suport pentru stylus.

La prima vedere pare a împrumuta cele mai importante caracteristici existente pe Oppo Pad, aspect ce nu m-ar surprinde ţinând cont că vorbim de aceeaşi companie mamă.

Alte surse susţin că acest Realme Pad 5G va fi lansat şi într-o versiune mai puternică, una cu procesor Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Plus şi ecran OLED. Din păcate procesorul Qualcomm are ceva probleme, unele despre care am discutat aici.

Sursa: fonearena.com

Categorii: realme

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.