Smartphone

În ultima perioadă Samsung a devenit destul de serios pe partea de update-uri, smartphone-urile mai potente urmând a primi chiar şi 4 actualizări majore.

Producătorul sud-coreean nu uită nici de modelele mai vechi, astfel că de câteva ore Samsung Galaxy A51 (lansat în decembrie 2019) a început să primească actualizare la interfaţa One UI 4.1 bazată pe Android 12.

Noul firmware va fi disponibil treptat în toate ţările, tocmai de aceea în unele zone acesta poate fi instalat deja, iar în altele utilizatorii mai trebuie să aştepte.

Printre noutătile aduse de interfaţa One UI 4.1 bazată pe Android 12 găsim un Dark Mode îmbunătăţit, noi opţiuni de editare în Galerie, iconuri noi în aplicaţia camerei foto, widget-uri cu mai multe detalii, iconuri uşor modificate, mai multe variante vizuale pentru Aways On Display, bară de luminozitate cu design nou, Quick Setting pe întreg ecranul etc.

În One UI 4.1 găsim şi o funcţie la modă în prezent, cea de RAM virtual. Producătorul sud-coreean a numit-o comercial Samsung RAM Plus.

Sursa: gsmarena.com