Tablete

La evenimentul de lansare al tabletelor Lenovo Yoga de 8 și 10 inch l-am întrebat pe directorul general al Lenovo, Aurel Netin, dacă le vor aduce și în oferta operatorilor telecom. Reacția lui a fost neașteptat de glacială. A spus de ceva de genul: Pfff, următoarea întrebare. Mi-aș fi dorit un simplu: Nu comentez etc. Avea destule soluții ca să evite întrebarea mea ce până la urmă s-a dovedit legitimă.

În fine, uite că tabletele Lenovo Yoga de 8 și 10 inch intră în oferta Cosmote, prin magazinele Germanos. Am și realizat review-ul lui Lenovo Yoga de 10 inch.

IMG_2623

Punctele PRO sunt designul cu acel dock inserat ce are rol și de stativ, autonomia mare, sunet de calitate, polivalență în utilizare, partea de multimedia . Hardware-ul mi se pare modest și deja urmează să fie lansată a doua generație.

1. Lenovo Yoga de 10 inch – 1499 lei;

2. Lenovo Yoga de 8 inch – 1299 lei. 

Sunt variantele cu 3G, după cum este și cazul unei tablete listată în oferta unui operator telecom. Nu am găsit detalii legate de prețurile afișate pentru tabletele Lenovo în combinație cu abonamentele Cosmote.