Arhiva-Resurse

Vorbim de o tastatură de gaming destinată profesioniștilor, dar și entuziaștilor cu un buget de aproximativ 1400 de lei. A fost concepută pentru tot felul de jocuri de la RPG, FPS, MMO, RTS, MOBA, etc. Tastele fizice pot fi personalizate în funcție de joc / situație.

Tastatura S.T.R.I.E.7 aduce design modular, carcasă robustă și rezistentă, fără zgomot excesiv.

Dintre modulele ce pot fi cuplate la tastatură:

1. Modulul de comandă cu LCD tactil V.E.N.O.M.
Navigarea prin funcțiile multiple ale tastaturii se face mai ușor cu modulul de comandă cu ecran tactil V.E.N.O.M.. Programarea comenzilor avansate, ajustarea luminozității și funcțiile jocului precum sunetele, lansarea aplicațiilor și a siteurilor sau inițierea convorbirilor se fac printr-o singură atingere.
2. Tastatura principală
Mulțumită unei amprente reduse, tastatura principală oferă spațiu suplimentar pe birou pentru mișcări ample. Tastele WASD interschimbabile și cursorul se adapteză propriului stil de joc, oferind alegerea unor elemente standard, reliefate sau cauciucate. Iluminarea RGB, cu 16 milioane de culori, se potrivește jocului, iar tastele inscripționate cu laser sunt ideale pentru a vă juca în medii întunecate.
3. Porțiunea cu taste funcționale
Adăugând patru taste programabile, porțiunea detașabilă aduce totalul la valoarea de 24. Incluzând ecranul senzitiv V.E.N.O.M., tastatura de jocuri S.T.R.I.K.E.7 încorporează 24 de butoane programabile în 3 moduri pentru a crea 72 de comenzi definite de utilizator.
4. NumPad-ul
La fel ca în cazul modului de comandă, NumPad-ul este capabil să se fixeze pe o poziție. Conexiunea include un set de cabluri mai lungi, ce susțin opțiunile de montare.
5. Palmrest-ul și suportul pentru încheietura mâinii
Un palmrest activ, ajustabil pe înălțime, integrează o rotiță de comandă și un buton pentru comenzi la vârful degetelor. Ambele utilizează un conector cu 5 pini ce se atașează la tastatura principală și la numpad, îmbunătățind confortul în cazul sesiunilor extinse de gaming.

Este disponibilă pe stoc la PC-Coolers.ro.

Categorii: arhiva-resurse

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.