Software

Adevărul este că GDPR-ul nu se aplică pentru toată lumea, zi de zi mă trezesc în inbox cu zeci de mailuri tip spam pentru care nu am cerut niciodată abonare. Sigur că de cele mai multe ori există butonul unsubscribe, însă fie îl apeşi degeaba (a doua zi mailurile revin fără probleme), fie ai o oarecare reţinere în a-l apăsa ţinând cont că el vine la pachet cu un mail suspect.

Dar gata, Google ne promite să rezolve această problemă în următorul update al aplicaţiei Gmail pentru Android. Gigantul american va implementa o funcţie unsubscribe, una ce va fi vizibilă în partea de sus a mailului, chiar lângă informaţiile legate de expeditor şi destinatar.

Prin apăsarea acelui buton, Google se va ocupa „personal” de blocarea mailurilor tip spam provenite de la respectivul expeditor. Practic nu va exista niciun risc pentru utilizator, aplicaţia urmând a face toate treaba în numele acestuia.

Google, ce să zic, o astfel de caracteristică o aşteptam cu mare drag, la fel şi mulţi alţi utilizatori ca mine. Să curgă cu dezabonările zic, mai ales că nu mă interesează lenjerii de vis, investiţii cu câştig instant sau mai ales mărirea p(ărului) 🤣🤣🤣 !!!

Sursa: sammobile.com