Am întocmit o listă cu oferte eMAG, iar printre produsele listate se află un aparat de bărbierit Philips cu bluetooth – ce știe să facă cu asta descoperiți în rândurile următoare.

1. Aparat hibrid de bărbierit Philips OneBlade 360 👈🖱️

🔺Prețul său nu este neapărat ieșit din comun, dar avem suficient de multă tehnologie la interior

Nu am găsit în descrierea de pe eMAG ce aduce în plus faptul că are și bluetooth. Îl puteți conecta la Philips Daily Care și primești recomandări pentru aranjarea părului facial pe bază de AR, îndrumări pas cu pas, vizualizator live pentru linia bărbii. Tot aici afli când trebuie să schimbi lama sau să încarci bateria.

Autonomia este de până la 60 de minute. Easte un aparat ce poate fi folosit pentru părul facial, dar și pentru cel corporal, lama la 360 grade poate fi înlocuită. Este inclus și un pieptene reglabil de tip 5-in-1.

2. Convector electric Smartmi cu conectare prin Wi-Fi în Mijia App (Xiaomi) 👈🖱️

🔺L-aș recomanda pentru faptul că poate fi controlat facil și de pe smartphone

Aproape a început sezonul în care un astfel de produs devine cu adevărat util, comenzile încep să curgă și prețurile să crească. Nu m-aș mira să-l văd la preț dublu peste doar câteva zile.

Avantajele pe lângă preț sunt date de faptul că îl puteți înrola în aplicația Mijia și controla direct de pe smartphone. Îl poți avea într-o locație în care ajungi ocazional și îl pornești de când ești pe drum, iar când ajungi, spațiul este deja încălzit.

3. Espressor automat Krups 👈🖱️

🔺Krups are în portofolou și espressoare automate

Este un espressor automat din categoria entry. A strâns nota 4.31 din 259 de review-uri = bine, iar pe o aplicație cu istoric de preț se află cu 2 – 300 lei mai ieftin față de prețul său normal.

Prepară espresso, espresso lung, cappucino și ristretto.

4. Cel mai ieftin televizor QLED de la Samsung 👈🖱️

🔺A fost păstrat prețul de Black Friday

REVIEW

A fost testat un model pe diagonală mai mare. Îl găsiți în diagonale de 80 cm, 108 cm, 125 cm, 138 cm, 163 cm, 189 cm și 214 cm. Cel de 80 cm este și cel mai ieftin pentru că și rezoluția este doar Full HD. Cel de 108 cm urcă la rezoluție 4K. Este un smart TV interesant.

5. Xiaomi 13T Pro cu 12 GB RAM și 512 GB stocare 👈🖱️

🔺Smartphone ce intră încetul cu încetul în segmentul best-buy

Cine știe, poate Xiaomi se încumetă și-l trimite la review.

Integrează un procesor MediaTek Dimensity 9200+ dezvoltat pe 4nm cu structură tri-cluster: 1 x Cortex-X3 la 3.35 GHz, 3 x Cortex-A715 la 3.0 GHz și 4 x Cortex-A510 la 2.0 GHz, 12 GB RAM și 512 GB stocare de tip UFS 4.0. Bateria de 5000 mAh se încarcă pe fir la 120W. Pe lângă 5G dispune și de Wi-Fi 7, localizare dual-band, bluetooth 5.4, difuzoare stereo, certificare IP68 în ce privește contactul cu apa și praful.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.