Smartphone

ASUS pregătește lansarea lui Zenfone 5 pe 27 februarie în cadrul MWC Barcelona 2018. Compania taiwaneză a început a livra mai multe materiale de tip teaser în social media. 

Putem trage câteva idei:

  1. ASUS aduce un smartphone cu aspect 18:9;
  2. ASUS Zenfone 5 dorește a ieși în evidență prin raportul display / corp, iar în teaser aș spune că seamănă puțin cu Xiaomi Mi Mix 2, dar și cu iPhone X fără breton;
  3. #backto5 amintește de smartphone-urile ASUS Zenfone 5 din 2014 (cu hardware Intel etc).

Linia ASUS Zenfone 4 a debutat în ultimul trimestru din 2017. Lansarea lui Zenfone 5 aș spune că este ușor grăbită. Rămâne de văzut dacă vom avea o linie de terminale ( Zenfone 5 Max, Selfie etc) sau doar un singur model adus în poziția de dispozitiv ce atrage prin design, specificații, cameră etc.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.