Opinie

Am observat că iPhone 6 de 32 GB este scos mereu în evidență pe unul dintre magazinele online autohtone. 

iPhone 6 de 32 GB – 1649 lei, 2399 lei;

Reducerea este fictivă. Cei 1649 lei sunt prețul “normal” pentru această iterație de iPhone.

De ce aș spune pas?

  1. Este un telefon mobil lansat în septembrie 2014, are deja vechime. Înțeleg că iPhone-urile se țin mai bine în timp ca și compatibilitate cu aplicațiile și jocurile din magazin etc. Totuși, suntem în 2018. Între timp au lansat iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8;
  2. Camerele foto și video sunt ușor depășite (cameră principală de 8 Megapixeli cu f/2.2, filmează la 1080p, cameră frontală de 1.2 Megapixeli cu f/2.2);
  3. iPhone 6 a fost cel mai lovit de reducerea frecvenței procesorului spre a preîntâmpina momentele în care energia stocată în acumulator se consuma pe repede înainte.

Pe de altă parte, brandul atrage. iPhone 6 a primit update în mod succesiv până la iOS 11.2. Cine îl va cumpăra pentru utilizare de nivel moderat spre mediu aș spune că se va simți mulțumit.

Este o alegere pentru cei ce doresc iPhone pe 4.7 inch și nu vor sub nicio formă să treacă în universul Android. Aștept și opinia voastră în rubrica de comentarii.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.