Technics EAH-A800 Audio

Cu Sony și Bose ce-și dispută supremația în segmentul căștilor over-ear cu ANC și alte branduri ce-și promovează intens produsele audio, mai că am uitat că există nume ca Technics, cu o experiență uriașă în domeniul sunetului de înaltă calitate.

Cele mai noi căști anunțate de Technics sunt reprezentate de modelul EAH-A800, care se laudă cu un sistem de top pentru anularea activă a zgomotelor de fond și cu o autonomie ce poate urca până la 60 de ore fără ANC, în mod Bluetooh AAC, 50 ore cu ANC dezactivat în mod LDAC sau până la 50 de ore cu ANC activat cu AAC / 40 de ore cu ANC pornit în mod LDAC. Chiar și cele 40 de ore în mod LDAC cu ANC On mi se par excelente.

Technics EAH-A800

Căștile se folosesc de 8 microfoane spre a capta și analiza zgomotul de fond ce este apoi diminuat prin emiterea în difuzoare a undelor sonore de frecvență opsuă. Totodată, tehnologia 4 Mic Beamforming and Noise Suppresion se asigură că în apelurile telefonice vocea utilizatorului este transmisă clar, fără ca sunetele ambientale din împrejurimi să ”se amestece în discuție”.

Sunetul de cea mai bună calitate pe care Technics EAH-A800 îl promite se bazează pe cei mai mult de 50 de ani de dezvoltare audio Hi-Fi ai companiei japoneze. Căștile folosesc driver dinamic de 40 mm cu o diafragmă cu margine liberă a domului și zona de margine compusă din diferite materiale multistrat, care oferă rezistență și flexibilitate optime.

Technics EAH-A800

Camera de control acustic a căștilor Technics EAH-A800 controlează cu precizie fluxul de aer pentru a îmbunătăți performanța driverului pentru un bas profund și o expresie spațială bogată. În plus, utilizarea condensatoarelor multistrat din polimer cu peliculă subțire (tehnologie folosită în amplificatoarele audio de înaltă calitate de la Technics) facilitează un curent stabil prin circuitele audio, care limitează distorsiunile și generează sunet de înaltă calitate.

Conexiunea Bluetooth a căștilor Technics EAH-A800 este de tip 5.2 și vine cu asociere multipunct, ce permite conectarea simultană cu două dispozitive. Pentru sunet de calitate superioară este disponibil codec LDAC, pe lângă SBC și AAC.

Technics EAH-A800

Nu în ultimul rând, trebuie menționat că Technics EAH-A800 sunt rezistene la stropiri accidentale cu lichide conform standardului IPX4.

Dimensiunile căștilor sunt de 196 x 170 x 85 mm, în timp ce greutatea este de 298 grame.

Recunosc că m-au făcut curios cei de la Technics cu această pereche de căști și voi încerca să fac rost de ele pentru review, asta și ca să avem diversitate pe zona de teste audio.

Categorii: audiohardware
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.