Folosesc o periuță electrică Philips Sonicare DiamondClean Smart din 2018. Bineînțeles, i-am schimbat capetele de câteva ori și m-am gândit că ar fi util să redactez cinci puncte pro pentru soluțiile Philips Sonicare. 

  1. Gamă diversificată, de la 20 – 30 euro și până în segmentul premium;

Nu trebuie să investește o sumă exagerată pentru una dintre periuțele electrice Philips Sonicare. Găsiți dispozitive ce încep de la 130 – 140 lei și până la peste 1000 lei, în funcție de bugetul fiecăruia. 

O să descoperiți că un model entry are o notă de 4.81 din 115 evaluări. Mi se pare dovada că poți avea un dispozitiv cu o experiență de utilizare pozitivă încă din segmentul de buget. 

  1. Suport pe partea de accesorii (Capete de periere);

Când am avut nevoie am găsit capete de periere și într-o multitudine de magazine online. Philips are și un shop online local și mi s-a părut destul de bine pus la punct. Am apelat la el, atât pentru capete de periere, cât și pentru accesorii necesare în utilizare espressorului. 

  1. Periuță electrică cu diferite moduri de utilizare;

Modelul pe care îl folosesc are mai multe moduri de utilizare și poți să selectezi astfel încât să facă o curățenie ștrașnică. Plus că nu se compară o periuță electrică cu una convențională, nu prea ai cum să mai faci pasul în spate. Pur și simplu, nu vei simți că ți-ai curățat dantura suficient de bine. 

  1. Modelele premium au aplicație dedicată pentru iOS și Android;

Da. Recunosc că nu am folosit aplicația, deși cred că o voi pune pe telefon în perioada următoare. Uneori nu sunt suficient de atent și cred că uit anumite zone spre a le peria așa cum trebuie, iar aplicația te atenționează în acest sens. 

  1. Fiabilitate;

Și după 4 ani, periuța funcționează ca în prima zi. Am schimbat capetele de periere la maxim 2 – 3 luni și cam atât. Când spun fiabilitate mă refer și la autonomia oferită, poți pleca într-un concediu fără să ai suportul de încărcare la tine. 

Philips a acumuat experiență în acest domeniu, de aici și punctele PRO mai sus menționate. Eu cred că ei sunt o alegere la siguranță. Alegi produse bune, pentru că dantura fiecăruia dintre noi trebuie să fie o prioritate și trebuie să tragem cât mai mult de ceea ce primim de la natură. Pur și simplu, este o formă de respect față de tine. 

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.