Smartphone

Cei mai mari producători de smartphone-uri vor să scoată pe piaţă în următoarele şase luni telefoane  3D, ca un răspuns evident al cererii tot mai mari a consumatorilor pentru această tehnologie, scrie BusinessInsider.com.

Diferenţa între telefoanele 3D şi televizoarele sau filmele 3D este că terminalele nu necesită utilizarea ochelarilor, la fel ca noua consolă lansată de Nintendo, 3DS.

Galerie foto:

HTC Evo 3D are un ecran de 4,3 inch, o cameră foto centrală de 1,3 megapixeli, procesor dual-core şi va fi lansat în vara acestui an. Pe de altă parte, LG Optimus 3D va fi primul dispozitiv care are încorporată tehnologia 3D care va fi lansat în America.

LG Optimus 3D – Telefonul are un ecran de 4,3 inch, o cameră stereoscopică ce permite realizarea de filme 3D, o memorie de 16GB şi procesor dual-core de 1Ghz. Telefonul va fi primul care utilizează tehnologia 3D lansat în America.

Motorola MT810 – Telefonul Motorola MT810 are un ecranul de 3,2 inch. Dispozitivul va fi disponibil în acest an în China, urmănd ca anul viitor să fie lansat şi în America şi Europa.

 

Sharp 3D – Telefonul va avea un ecran de 3,7 inch cu rezoluție de 800×480. Nu se ştie încă data lansării.

Galapagos 3D – Dispozitivul are un ecran de 3,8 inch, un procesor dual-core de 1Ghz şi va rula pe sistemul de operare Android 2.2. Unul din dezavantajele telefonului este că nu are cameră foto frontală. Va fi lansat spre finalul acestui an în SUA.

Sursa: ZF