Arhiva

Yahoo urmăreşte să depăşească Google, dar şi pe propriul partener Microsoft, pe segmentul căutărilor online, lansând un nou sistem de căutare pe care îl numeşte “cel mai rapid pe care l-aţi experimentat vreodată”, scrie presa internaţională.

Noul produs se numeşte Search Direct şi combină căutarea instant arătând rezultate pe măsură ce tastezi cu răspunsuri imediate, astfel încât dacă tastezi “amzn” sistemul îţi afişează o casetă întreagă cu posibile alte căutări, printre care domină Amazon.com. Pentru căutările pentru care nu are răspunsuri, sistemul îţi arată link-uri care te-ar putea ajută să reformulezi respectivele sintagme.

Yahoo, care părea că a abandonat segmentul de căutare atunci când a externalizat sistemul către Microsoft, spune că Search Direct este viitorul căutărilor online.

Search Direct poate fi experimentat şi în România pe acest link. În curând acesta va fi disponibil pe mai multe pagini ale companiei, inclusiv pe home-page.

Sursa: Wall-Street

Categorii: arhiva
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.