Ar trebui să scriu un post în stilul celui privind telefoanele pe Android de la Motorola. Dacă vreunul caută pe Google un exemplu de device al Nokia care să fie pe Android mai are de aşteptat mult timp de acum încolo.
Nokia nu are de gând să dezvolte telefoane pe s.o. mobil al Google. Ei mizează pe noile versiuni de Symbian şi pe un soft mobil dezvoltat cu Intel numit MeeGo (îmi place că nu au ales să copieze Android, iOS sau Windows Phone 7).
Aşa că NU EXISTĂ telefoane cu Android în portofoliul finlandezilor. Sau mă înşel? :)
Pe de altă parte este posibil ca dacă MeeGo să nu reuşească să avem Android şi de la Nokia pentru că piaţa o va cere. Ar fi iarăşi o zonă în care intră mai târziu (cât timp s-a aşteptat pentru telefonul cu clapetă branduit de ei).
Viitorul rezervă orice surpriză cu putinţă.

Categorii: androidnokia

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.