Smartphone

Trebuie să nuanțez întrebarea din titlu. În 2018, companiile B-list au dispărut din peisaj, dar oricum ele nu aveau un cuvânt de spus pe telefoanele mobile cu preț de peste 2000 lei. 

Cred că o parte dintre cei ce știu ce vor să cumpere, cu ceva cunoștințe tech și cu buget până în 3000 lei au 2 alternative:

  1. Flagship-urile chinezești în genul OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 2s sau Xiaomi Mi8;
  2. Vârfurile de gamă din 2017 (Samsung GALAXY S8, Samsung GALAXY S8 Plus, HTC U11 Plus, Huawei Mate 10 Pro, LG V30 etc).

Avem și un chestionar pe această temă și putem extinde discuția cu puncte PRO și CONTRA în secțiunea de comentarii. Spre exemplu, vârfurile de gamă din 2017 de la Samsung, LG sau HTC se pot descurca mai bine pe partea de cameră foto și video față de un OP6 sau MI8 cu hardware actualizat la nivelul lui 2018, dar cu un firmware ceva mai slab.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Vivo X80 Pro, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.