Software

Windows 10 este cel mai utilizat sistem de operare la nivel global, iar Microsoft a încercat să livreze o experiență de utilizare cât mai bună. Au fost câteva update-uri majore ce au rezolvat diverse probleme și au îmbunătățit interfață, au adus și funcții noi etc.

Cea mai ieftină licență de Windows 10 Home OEM în versiunea 64 bit costă 459 lei / aprox. 100 euro. Prețul l-am luat din oferta celui mai mare magazin online autohton.

Este o soluție cu mult mai ieftină, chiar pentru varianta Pro a sistemului de operare dezvoltat de către Microsoft – 55 lei (13.24 euro, iar cu voucherul Gadget de 10% se oprește la 11.92 euro).

Toate detaliile sunt aici:

Windows 10 Pro OEM CD-KEY GLOBAL:redus de la 46.49€ la 11.92€

+

Office 2016 Professional Plus CD Key Global: redus de la 199€ la 26.99€;

M-am uitat de curiozitate pe TrustPilot și sunt peste 4600 de reviews, are undeva în jurul a 4 stele. Asta contează mai puțin, m-am uitat prin secțiunea de comentarii și am observat că acolo unde sunt probleme oferă feedback. Dacă sunteți interesați, recomand mai degrabă să mergeți pe mâna PayPal, îi puteți recupera mai ușor dacă cumva apar probleme.

Ei nu vând doar cd-key-uri pentru Windows, găsiți jocuri pentru Steam, Origin, Xbox, UPlay, PlayStation, PC etc. Au și carduri cadou în portofoliu etc. Nu am la îndemână un PC fără licență de Windows, aș fi activat doar să văd dacă funcționează așa cum promit.

Găsiți articole despre SCDkey pe site-uri mari din dot com: IGN, PCWelt.de, TomsHardware etc. Puteți începe descărcarea Windows 10 de aici.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.