Smartphone

Am avut un mic chestionar pentru voi, iar rezultatele sunt cumva cele așteptate. Apetența românilor pentru vârfurile de gamă de la companiile chinezești a devenit din ce în ce mai mare, mai ales că brandurile cu vechime s-au dus spre orizonturi noi de preț. 

Au fost 906 participanți.

  1. Flagship chinezesc – 489 voturi, 54%;
  2. Vârf de gamă din 2017 – 312 voturi, 34.45;
  3. Cel mai bun produs din piață indiferent de preț – 65 voturi, 7.2%.

Este clar că avem o luptă relativ strânsă, diferența nu este majoră în favoarea vârfurilor de gamă din China. Sunt multe persoane ce vor să meargă cumva la siguranță, pe mâna unui telefon care punctează bine spre foarte bine la toate capitolele cheie.

În aceeași ordine de idei, Samsung GALAXY S8 a coborât la 2499 lei. Cred că este și cel mai mare rival pentru OnePlus 6, Xiaomi Mi Mix 2s etc.

Categorii: telefoane-mobile

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.