Software

Într-o perioadă în care Statele Unite ale Americii şi China se află într-un război comercial intens, Rusia este de partea Chinei, iar relaţiile diplomatice şi comerciale dintre cele două ţări s-au intensificat în ultimele luni.

Nici Huawei nu putea sta cu mâinile în sân în condiţiile în care colaborarea cu companiile americane pare a fi din ce în ce mai dificilă şi se apropie de companiile ruseşti. Huawei şi-a consolidat relaţiile cu Yandex şi Mail.ru, iar discuţiile actuale par a contura ideea că într-un viitor nu foarte îndepărtat am putea primi la pachet cu smartphone-urile Huawei şi aplicatii ruseşti preinstalate.

Vorbim de aplicaţii precum VKontakte, Delivery Club sau Odnoklassniki a celor de la Mail.ru, cât şi de asistentul virtual Alice dezvoltat de Yandex. Oportunităţile sunt mari, tocmai de aceea pot oricând apărea noi şi noi aplicaţii.

Deoarece vorbim încă de o perioadă de negocieri, device-urile din 2019 nu vor veni preinstalate cu astfel de aplicaţii, însă din 2020 orice este posibil.

Sursa: gizmochina.com

Categorii: huawei

Despre autor

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.