Retelistica

În toamna anului trecut Telekom România lansa una dintre cele mai interesante oferte: internet nelimitat 4G la toate abonamentele, indiferent de valoarea lor. Începând cu data de 26 martie operatorul magenta extinde acest bonus şi pentru utilizatorii de cartele PrePay.

Bonusul se poate activa doar pentru opţiunile N5 şi N6 care includ:

  • 5 euro – Nelimitat minute / SMS-uri în reţea, 1500 minute naţionale / internaţionale fix / SMS-uri naţionale, 100 minute internaţionale mobil şi 5 GB trafic de date + bonus internet nelimitat 4G;
  • 6 euro – Nelimitat minute / SMS-uri în reţea, 2000 minute naţionale / internaţionale fix / SMS-uri naţionale, 200 minute internaţionale mobil şi 6 GB trafic de date + bonus internet nelimitat 4G.

“De astăzi, în arhitectura unui prouds de 360 de grade, Telekom oferă clienţilor prepaid cea mai mare valoare de utilizare. Continuăm promisiunea #Netliberare și extindem traficul nelimitat de date mobile 4G clienților de pe segmentul prepaid, de la 5 euro credit. Aceasta este o ofertă unică pe piața telecomunicațiilor din România și face parte din strategia Telekom de a oferi cele mai bune oferte și, în același timp, de a simplifica serviciile oferite atât clienților cu abonament, cât și celor care utilizează cartele. Sunt convins că toți clienții noștri vor continua să beneficieze pe deplin de serviciile Telekom”, a declarat František Mala, Director Executiv Marketing Rezidențial și Vânzări Naționale, Telekom România.

Noua ofertă este valabilă până la data de 30 aprilie şi se aplică automat în momentul activării uneia dintre cele două opţiuni. Din păcate limitările de pe abonament sunt prezente şi aici:

  • Conţinutul video poate fi accesat la o rezoluţie maximă de 480p;
  • Viteza de descărcare a datelor va fi de maxim 1.5 Mbps (limitare pentru streaming-ul de conținut video).

În ceea ce privește serviciul Internet TV, Telekom vine cu o ofertă unică de televiziune, care include noul receiver Smart de la Samsung și până la 164 de canale, inclusiv conținut premium precum canalele Cinemax, HBO și serviciul HBO GO, dar și meciurile difuzate la Telekom Sport (meciurile din cadrul UEFA care vor intra în faza sferturilor de finală, în data de 3 aprilie).

De asemenea, clienții au posibilitatea de a experimenta funcționalitățile interactive Play, Pause și Replay. Tarifele încep de la 5 euro pentru serviciul Internet TV achiziționat într-un pachet de minim două servicii, plus primele două luni de serviciu gratuit.

În plus, noii abonați își pot cumpăra telefoane mobile în rate, fără avans.