Diverse

Telekom România deține și magazinele online ClickShop.ro și Germanos.ro. Pe unul dintre ele au decis să-l închidă din 15 februarie 2017, ora 11.00. 

Este vorba de ClickShop.ro.

Care sunt motivele invocate de către Telekom în comunicatul de presă?

Masura face parte din seria de eforturi de concentrare asupra activitatii de baza a companiei.

Alte detalii:

Telekom păstrează Germanos.ro, dar și shop-ul din spatele Telekom.ro. ClickShop.ro rămâne activ, cei ce au cumpărat produse prin intermediul site-ului în ultimii 5 ani vor găsi detalii legate de comenzile efectuate.

Sunt păstrate două modalități de contact: mail pe contact @ clickshop.ro și numărul de telefon 0219262.

Este o mișcare logică în contextul în care Germanos.ro și ClickShop.ro aveau aceeași ofertă comercială. Mi se pare o greșeală că Germanos.ro nu a rămas legat de rețeaua de magazine Germanos, ClickShop să păstreze oferta generalistă.

Categorii: anunturi-diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.