Telefoane Mobile

Philips X586 urmează a intra în oferta Digi Mobil din februarie 2017. Este un smartphone dual-sim ce oferă conectivitate 4G pe tehnologiile FDD și TDD. 

Ce specificații încorporează Philips X586?

  • display IPS de 5 inch cu rezoluție 1280×720 pixeli;
  • procesor MediaTek MT6735 de tip quad-core la 1.5 GHz pe ARM Cortex-A53, 2 GB memorie RAM, 16 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD;
  • Android 6.0 Marshmallow;
  • dual-sim, 4G cu viteze de până la 150 Mbps în download, Wi-Fi b/g/n, bluetooth, microUSB, jack de 3.5 mm, A-GPS;
  • 13 Megapixeli, autofocus, LED flash, cameră frontală de 5 Megapixeli;
  • baterie de 3000 mAh, 168 gr. și 8.9 mm grosime.

Prețul de vânzare recomandat – 699 lei.

Declarație oficială:

Philips X586 are încorporată tehnologia SoftBlue care diminuează efectul nociv al luminii albastre asupra vederii utilizatorilor”, spune Radu Ionescu, reprezentant distribuție telefoane mobile Philips. “Tehnologia SoftBlue ajustează lumina albastră, în loc să o filtreze, ceea ce permite terminalelor mobile să ofere o experiență de utilizare plăcută, la aceleași standarde înalte de vizualizare.’’

Apropo, interesant este că telefonul a fost anunțat că urmează să debuteze la operatorul de telecomunicații amintit. Aș fi așteptat momentul în care-i listat cu adevărat în shop-ul online dedicat. Nu pot să spun că impresionează prin specificațiile hardware, dar nu este nici cel mai rău din curtea școlii.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.