Retelistica

Prespun că ştiţi deja de problemele tehnice pe care Telekom România le-a avut în data de 5 martie. Preţ de câteva ore foarte mulţi utilizatori au fost în imposibilitatea de a utiliza reţeaua de telefonie mobile, iar principalul vinovat se pare că a fost un “echipament care a cedat”. Mai multe detalii găsiţi aici şi aici, articole scrise de colegul meu Emil.

Pentru că plângerile au fost numeroase, Telekom a decis să ofere o serie de recompense tuturor utilizatorilor, chiar dacă au fost sau nu afectaţi de respectiva problemă. Prin intermediul unui comunicat oficial postat pe pagina de Facebook, aflăm că:

Răspunsul Telekom este unul normal, însă reacţiile negative din social media au avut un ecou puternic, foarte mulţi utilizatori fiind decişi să renunţe la serviciile operatorului telecom. Nici nu vreau să mă gândesc ce sume se vor plăti companiilor afectate direct de căderea reţelei mobile.

Categorii: telekom
Tag-uri: Telekom

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro, Acer Aspire V3-571G și Nikon D3300.