Retelistica

Veste bună pentru utilizatorii Telekom Romania Mobile ce folosesc cartele preplătite (PrePay). Operatorul telecom ne anunţă că a introdus tehnologia VoLTE şi pentru această categorie de clienţi.

Această tehnologie permite, fără niciun cost adițional, efectuarea de apeluri de voce cu sunet de claritate HD și conexiune aproape instantanee pentru apelurile inițiate.

Pentru a beneficia de acest serviciu, este necesar ca utilizatorii de cartele preplătite să îndeplinească, cumulativ următoarele condiții: să aibă o cartelă SIM compatibilă 4G, să se afle în zona de acoperire 4G/5G și să folosească un telefon mobil compatibil VoLTE pe care să aibă instalată cea mai recentă versiune de software a producătorului. O listă a acestor terminale compatibile este disponibilă pe site-ul Telekom Romania Mobile, la adresa https://mobile.telekom.ro/VoLTE.

În momentul în care serviciul VoLTE este activ, acesta va fi vizibil pe ecranul telefonului. Introducerea tehnologiei VoLTE a reprezentat un efort amplu de dezvoltare și implementare tehnologică și a fost realizat în parteneriat cu Samsung. Telekom Romania Mobile își propune ca prin implicarea în astfel de proiecte și inițiative tehnologice să îmbunătățească experiența clienților săi.