Retelistica

Unul dintre cele mai mediatizate conflicte ale începutului de an a fost cel dintre Telekom / NextGen şi Pro TV. În urmă cu doar câteva zile Pro TV anunţa prin toate mediile posibile că abonaţii Telekom şi NextGen ar putea să nu mai găsească în grila de programe canalele Pro TV începând cu 1 martie.

La momentul respectiv Pro TV susţinea că negocierile nu au dus la niciun rezultat, însă în mod suprinzător foarte multă lume a sărit în apărerea celor de la Telekom. Aceştia din urmă s-au arătat surprinşi de reacţia Pro TV, în condiţiile în care negocierile erau încă în desfăşurare. Operatorul telecom chiar a menţionat că situaţia existentă era creată tot de Pro TV care solicita o creştere semnificativă a preţului.

Acum, cu doar câteva zeci de minute înainte de 1 martie, Telekom a anunţat printr-un scurt comunicat că abonaţii săi vor putea urmări în continuare canalele Pro TV: „Telekom Romania anunță că Telekom și NextGen vor continua să difuzeze canalele Pro TV, începând cu 1 martie. În cadrul discuțiilor, Telekom Romania a explorat toate opțiunile de a pastra canalele TV în grilă.”

Sunt foarte curios dacă după acest episod deloc plăcut Telekom va mai sponsoriza emisiuni ale Pro TV-ului (Telekom este sponsor de ani buni al emisiunii Românii au Talent).

Sursa: paginademedia.ro

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 7 Pro și Acer Aspire V3-571G.