Avenir Telecom, compania din spatele brandului de telefoane mobile Energizer, a venit la MWC 2019 cu o nouă gamă de smartphone-uri cărora le oferă garanție pe viață. Iată deci că de acum înainte nu doar accesoriile Energizer vor beneficia de lifetime waranty, ceea ce nu poate fi decât o veste bună pentru potențialii clienți.

La standul Energizer de la MWC am discutat cu Lucile Devictor, directorul de comunicare al companiei, de la care am aflat că toate smartphone-urile Energizer ce vor fi introduse pe piață de acum înainte vor avea garanție pe viață.

În cadrul marelui târg de comunicații din Barcelona, Energizer a lansat o nouă linie de smartphone-uri, sub denumirea Ultimate. Acestea pun accentul pe design și inovație și se alătură gamelor deja existente în portofoliul companiei: Energy, HardCase și Power Max.

În noua serie Energizer Ultimate sunt incluse momentan 5 modele de smartphone-uri: U570S, U620S și U650S cu ecrane cu breton tip picătură de apă, U620S Pop și U630S Pop cu camere frontale de tip pop-up.

Gama Energizer Ultimate 2019

Camerele frontale de tip pop-up ale modelelor Energizer Ultimate U620S Pop și Ultimate U630S Pop vin cu câte doi senzori. Cel principal este de 16 Megapixeli, în timp ce senzorul secundar este de 2 Megapixeli. Mecanismul pop-up le permite acestor două modele să renunțe la orice fel de decupaj în ecran și să ofere în același timp un bun raport display/corp.

Energizer Ultimate U620S Pop aduce un ecran de 6.2 inch cu aspect 19:9 și rezoluție Full HD+ și trei senzori pentru camera principală. Procesorul este un MediaTek P70 octa-core, memoria RAM este de 6 GB, în timp ce spațiul intern de stocare este de 128 GB. Senzorul de amprentă este dispus pe lateral.

Energizer Ultimate U630S Pop are un ecran de 6.3 inch, cu aspect 18.5:9 și rezoluție HD+. Ansamblul de camere este compus din 4 senzori, câte doi pentru fiecare parte. Atât în spate, cât și în mecanismul pop-up este câte un senzor principal de 16 Megapixeli, ajutat de unul secundar de 2 Megapixeli. Procesorul este MediaTek P22 octa-core, memoria RAM măsoară 4 GB, iar memoria internă este de 64 GB.

Atât Energizer Ultimate U620S Pop, cât și Ultimate U630S Pop, integrează acumulatori de 3500 mAh.

O apariție deosebită la standul Energizer a reprezentat-o cu siguranță modelul Energizer Power Max P18K Pop. Și acesta propune un mecanism pop-up pentru camera frontală cu doi senzori (16 + 2 Megapixeli). Camera principală este formată din 3 senzori, de 12, 5 respectiv 2 Megapixeli. Ecranul este de 6.2 inch cu rezoluție Full HD+ și aspect 18:9. Ce-l face atunci atât de deosebit față de modelele Ultimate de mai sus? În mod clar bateria! Cu un acumulator de 18.000 mAh, Energizer Power Max P18K Pop promite până la 90 de ore de apel continuu, 100 de ore de redare de muzică sau 2 zile pentru conținut video și până la 50 de zile în stand-by.

O baterie de 18.000 mAh nu are cum să fie inclusă într-un smartphone prea subțire, așa că cei care vor avea nevoie de un Energizer Power Max P18K Pop trebuie să facă unele compromisuri. Vă puteți da seama de dimensiunile lui din pozele de mai jos.

Lista modelelor speciale Energizer pe care le-am văzut la MWC 2019 se încheie cu Power Max P6000S. Nu specificațiile hardware impresionează (ecran de 6 inch Full HD+ 18:9, procesor MediaTek MTK6797X Helio X27 deca-core, 4 GB de RAM și 64 GB memorie internă, baterie de 4220 mAh), ci tastatura full qwerty atașată, ce-l transformă pe Energizer Power Max P6000S într-un laptop de buzunar.

Cei ce-și doresc un smartphone rezistent cu baterie generoasă pot alege din gama HardCase. Și aici există un model interesant. Energizer HardCase H570S Scan integrează pe laterala de sus un scaner pentru coduri de bare, care, alături de aplicația potrivită, poate deveni o unealtă de lucru pentru anumite categorii de utilizatori.

Din gama Energizer HardCase clienții din țara noastră pot alege P550S LTE.  Introdus oficial în cursul anului 2018 în portofoliu, modelul Energizer Hardcase P550S LTE este disponibil cu abonament exclusiv la Internity, partener Telekom România, cu o rată lunară de doar 23 lei, împreună cu planul tarifar Telekom Mobil 5. Acest abonament oferă internet nelimitat, la viteza 4G, la un cost lunar de doar 7 euro!

Despre autor

Darius Pană

Editor pe Gadget.ro din septembrie 2014. Pasionat de tehnologie, automobile și fotografie. Scrie recenzii pentru telefoane mobile, automobile, dispozitive din zona audio, monitoare, televizoare, aparate foto și orice alt gadget. Folosește Realme GT 2 Pro, Canon EOS M200 + Canon EF-M 22mm 1:2, Canon EF-S 15-85 mm 1:3.5-5.6 IS USM și Canon EF 50mm 1:1.8 STM.