Televizoare

Telerenta este un start-up de tehnologie românesc, unul înfiinţat chiar anul acesta. Compania şi-a propus să revoluţioneze industria de închiriere electronică, iar primul pas a fost făcut.

De câteva zile platforma online telerenta.ro este funcţională, astfel că orice român poate închiria oricând un televizor. În ofertă sunt aproape 60 de modele cu diagonale cuprinse între 80 cm şi 218 cm, de la producători precum Philips, LG, Samsung, TCL şi Sony.

Cum funcţionează ?

Este destul de simplu: alegi televizorul, perioada pentru care vrei să îl închiriezi (minim 3 luni – maxim 24 luni), faci comanda şi plăteşti chiria pentru prima lună. Şi cam atât. După primeşti televizorul şi îl poţi folosi fără niciun fel de restricţii.

În plus, în caz de daună accidentală, Telerenta acoperă 80% din valorea ei, iar dacă televizorul suferă o defecţiune serioasă, acesta îţi va fi schimbat cu un altul. După ce te-ai plictisit de televizor, îl trimiţi înapoi către Telerenta şi îţi poţi alege oricând alt model.

Preţul de închiriere pleacă de la 49.99 lei / lună şi ajunge până la un maxim de 666.99 lei pe lună. Întreaga listă de televizoare disponibile o găsiţi aici.

În scurt timp pe platformă vor fi incluse şi alte electronice.