Aşa îşi doresc Sony, Panasonic sau Samsung. În România nici nu avem semnal digital – abia din 2012 se spune că se va renunţa treptat la analog. Televizoarele 3D trebuie să beneficieze şi de suportul televiziunilor care să înregistreze astfel de programe. În Marea Britanie, Sky deja transmite 3D.

            Preţul unui tv 3D este prohibitiv. Sony vrea să vândă 25 de milioane de unităţi, începând cu luna iunie. Dimensiunile sunt de 40, 46, 52 şi 60 de inch. Costul variază între 3300 şi 6650 dolari. Pachetul va conţine şi ochelarii 3D, senzor camera pentru ajustarea volumului şi imaginii în funcţie de utilizator, telecomandă pentru trecerea de la 2D la 3D şi invers.
via Gadget Zone

Categorii: sony

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.