Smartphone

Companiile chinezești încearcă să iasă în evidență cu orice preț, iar de aici reies și teste mai mult sau mai puțin relevante pentru un smartphone. Așa este și cazul unui nou venit în piață – AllCall Rio. 

Mai multe detalii în materialul video:

De aici trag concluzia că respectivul dispozitiv merge a fi utilizat pe post de ciocan ad-hoc pentru nuci, chiar aș putea să bat cuie cu el, să trec cu mașina peste smartphone sau să-l lovesc cu un ciocan când sunt supărat pentru modul în care funcționează.

Relevant ar fi dacă s-ar oferi garanție în cazul în care un astfel de test pică: indiferent de motiv să fie reparat sau schimbat cu un model nou. Cred că am niște cerințe prea mari pentru un telefon cu prețul lui AllCall Rio. Și dacă 25% din ce spun ei în clip s-ar adeveri pentru prețul la care îl listează = excelent.

AllCall Rio este un smartphone cu display IPS Sharp ușor curbat de 5 inch și rezoluție 1280×720 pixeli, procesor MediaTek 6580, 1 GB RAM, 16 GB spațiu de stocare, cameră principală de tip dual, baterie de 2700 mAh. Rulează Android 7.0 Nougat. Costă doar 54.99 dolari în shop-urile chinezești ( aprox. 222 lei, iar + TVA și cu transport gratuit nu trece de pragul a 265 lei).

Mai multe detalii pe site-ul AllCall.

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.