Retelistica

Orange se pregătește să aducă viteze de până la 375 Mbps în rețeaua sa 4G+. Vitezele de acest ordin pot fi testate pe Samsung GALAXY S7 și Samsung GALAXY S7 Edge în 4 Orange Shop-uri din țară (București, Cluj-Napoca și Iași). 

Cum se ating vitezele de până la 375 Mbps?

Prin tehnologia LTE Advanced – Triple Carrier Aggregation (3CA) și cumularea a trei benzi de frecvență vs 2 benzi la vitezele de până la 300 Mbps.

Vitezele 4G+ cu download de până la 300 Mbps sunt atinse în 13 orașe din țară: Arad, Brașov, București, Bacău, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Ploiești, Sibiu și Timișoara, iar cele 4 Orange Shop-uri în care puteți testa 4G+ îmbunătățit sunt localizate:

  • Orange Shop din Piața Victoriei București;
  • Smart-shop-urile din Băneasa, Cluj-Napoca și Iași.

Orange are cea mai extinsă rețea 4G din țara noastră. Apropo, CEO-ul global a Orange a declarat că vitezele de până la 1 Gigabit în 5G vor fi atinse până în 2020.

Tag-uri: 4Gorange

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.